Historian havinaa...

Historian havinaa...

perjantai 2. joulukuuta 2016


 Syrjäntaustantien Wanha Kansakoulu tänään !


4 kommenttia:

 1. Hei,
  Löysin muistilapun, jonka annoit viimeksi kun tapasimme. Kävin taas täällä ja kivoja kuvia täältä löytyi ja voi miten hieno sato! Odotan tuota lehteä, josta kerroit! Oikein hyvää jatkoa teille ja lystiä joulua!

  VastaaPoista
 2. Hei! Sain perinnöksi vanhan torpan joka on ollut riihenä. Seinistä purimme tapetit ja pinkopahvit ja yhdestä seinästä otimme palan pois kun muurahaiset olivat pesineet siihen. Joudumme paikkaamaan seinää ja paikka on tietysti vaaleampaa kuin alkuperäinen erittäin tummunut hirsi. Luin Talo ja Kotilehdestä artikkelinne. Asuntonne näyttää niin valoisalta. Millä hirsiseinät on käsitelty? Samoin lattia, onko se vaalean harmaa vai valkoinen?
  Terveisin Seija
  Hyvää Uutta Vuotta 2017!

  VastaaPoista
 3. Hei! Sain vinkin, että teidän remontista on lehtijuttu ja tänään hain lehden käsiini. Sitä kautta myös löysin tämän blogin. Kauniiksi olette kunnostaneet vanhan koulun. Mielenkiinnolla selasin koko blogin läpi ja muistelin menneitä. Olen kotoisin siitä kylältä ja käyn siellä jatkuvasti edelleen. Olen sitä ikäluokkaa, että kävimme koululla harrastamassa lähes viikoittain. Se oli monen kylän yhteisen toiminnan tukipilari ja kokoontumispaikka. Mukavaa nähdä ohi kulkiessa, että elämä jatkuu siellä edelleen. :)

  VastaaPoista
 4. Ehkä olet tietoinenkin, mutta on olemassa toinenkin samoilla piirustuksilla tehty vanha kansakoulu. Se oli koulukäytössä 90-luvulle asti, mutta on nyt meidän perheen koti. Jos kiinnostaa, niin olisi hauska vaihtaa kuulumisia.

  VastaaPoista