Historian havinaa...

Historian havinaa...

tiistai 8. marraskuuta 2016

Kevään & Kesän terveisiä !





Voi, miten aika vierii ! ! 
Terveiset Torpan väeltä näin kauniina talvisena päivänä! Puoleen vuoteen mahtuu paljon puuhaa; Torpan väkiluku on kasvanut kuuteen, ja perheessämme asustaa nykyään myös meidän likka, rakas karvainen kaverimme Mimmi-Nti Taimintytär the Koivula joka on pikkuinen ranskanbulldoggi-tyttönen ja ikää hänellä on 8kk ! Hän muutti perheeseemme Vappuna, ja on kotiutunut meille vallan loistavasti :)

Kuva: Kuva:

Keväällä valitsemani toimittaja kävi Torpalla kuvaamassa ja haastattelemassa emäntää. Voi juku miten jännittävä ja hieno päivä oli-  ja todella sen kaiken siivouksen, nikkaroinnin, maalailujen, järjestämisen, sisustamisen, ja remontoinnin väärti ! Unelmien Talo & Koti julkaisee Torpan herkkupalat keväällä 2017 ! 

Kuva: Kuva:  
 




















                 Kuva:



No, Torpan emännällä riitti hommia edelleen, kun keväällä alkoi piha-ja kasvimaahommat. Perunaa saatiinkin koko talven ajaksi, lisäksi multasormi kasvatteli punajuuria, kesäkurpitsaa, kurkkuja, tilliä, persiljaa, papuja, puna-ja keltasipulia sekä lanttua ja naurista. Siinä samalla pihaa hiukan kohennettiin. Oli aivan ihanaa viettää maalla lähes koko kesäaika, kunnes syksy koitti ja arki odotti jo oven takana ! 


 Kuva:   Kuva: Kuva: Kuva:

 Kuva:
                  












   Kuva:   Kuva:  


Kuva:       Kuva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti